Bekijk onze realisaties

Of het nu over nieuwbouw of renovatie gaat, Kenny Baert levert telkens opnieuw kwaliteitsvol maatwerk af. Bekijk hier recente realisaties in Oudenaarde en bij uitbreiding in heel Vlaanderen. De talrijke referenties leren ons dat Kenny Baert van veel markten thuis is.

Mooie referenties

We kennen onze producten door en door en houden ons aan het afgesproken budget en de timing. Die aanpak resulteert in heel wat tevreden klanten in de ruime regio van Oudenaarde. Kenny Baert geeft dan ook heel wat mooie referenties gerealiseerd gaande van kleine werken tot volledige projecten.

Mondelinge reclame als visitekaartje

Zoveel is zeker, Kenny Baert is een referentie voor de sector. Onze persoonlijke aanpak is zeker één van onze sterktes. Onze ambitie is om elke klant tevreden te stellen en te houden. Nieuwe klanten komen vaak bij ons terecht door positieve feedback van bestaande klanten. Mondelinge reclame is dan ook ons mooiste visitekaartje.

U kan Kenny Baert inschakelen voor alle binnenschrijnwerken en maatwerk. Daarnaast leggen we ook parket & laminaat, plaatsen we deuren & ramen en vervaardigen we keukens op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan zeker contact op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!