Keukens die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat keukens in Oudenaarde plaatst? Dan hebt u dit bij Kenny Baert beslist gevonden. Een keuken vervaardigen en plaatsen is een opdracht die om expertise van specialisten vraagt. Kenny Baert kan bogen op meer dan vijf jaar ervaring in de branche.

Uw droomkeuken realiseren is onze missie

Snakt u naar een nieuwe keuken? Dan breken wij de oude uit en plaatsen er een gloednieuwe. We zetten uw ontwerp van bij de start om in 3D. Wij zorgen voor perfect maatwerk en een inrichting van A tot Z. We plaatsen niet alleen de kasten, maar zorgen voor af- en aanvoer en installeren de huishoudelijke apparaten zoals oven, magnetron, koelkast, diepvries en afwasmachine.

Feilloze plaatsing en piekfijne afwerking

Voldoen aan alle wensen van de klant in bij ons topprioriteit. U kan kiezen uit keukens van diverse stijlen, materialen en kleuren. Zo vindt u beslist een keuken die aan uw verwachtingen voldoet. Kenny Baert uit Oudenaarde staat in voor een feilloze plaatsing en piekfijne afwerking. Bovendien garanderen we u een stipte planning en een ijzersterke dienst naverkoop. En dit alles aan concurrentiële prijzen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker onze recente realisaties.

Contact opnemen

Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in alle binnenschrijnwerk, parket & laminaat en deuren & ramen? Wil u graag bijkomende inlichtingen? Contacteer ons gerust. Wij leveren telkens weer kwalitatieve projecten af.