Vertrouw op onze expertise in deuren & ramen

Hebt u een nieuwbouw en wil u deuren & ramen in Oudenaarde of omstreken laten plaatsen? Of zijn uw oude deuren en ramen aan vervanging toe? Neem dan zeker contact op met Kenny Baert, al meer dan vijf jaar de specialist in binnenschrijnwerken.

Eén aanspreekpunt

Uw interieur is altijd een reflectie van uzelf. Kenny Baert vervaardigt en levert u binnendeuren & ramen die naadloos bij uw interieur passen. Die zijn allemaal van de beste kwaliteitsmaterialen en CE-gekeurd. Kenny Baert is een kleinschalig bedrijf, en dat heeft veel voordelen. Zo hoeft u zich maar tot één aanspreekpunt te wenden, voor, tijdens en na de werken.

Persoonlijke service op maat

Kenny Baert levert niet alleen maatwerk, het bedrijf staat ook garant voor een persoonlijke service op maat. We maken en plaatsen deuren & ramen die perfect bij uw stijl en smaak passen. Vanuit onze brede expertise zijn we bovendien uitstekend gewapend om al onze klanten gericht te adviseren over de materialen. Bekijk zeker onze realisaties in de ruime regio van Oudenaarde.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over onze andere activiteiten zoals parket & laminaat en keukens? Contacteer ons beslist. Wij bieden u een overzichtelijke en gedetailleerde offerte, waarin alle prijzen afzonderlijk vermeld zijn. En dit volledig vrijblijvend!